Στις χαμένες ευκαιρίες στάθηκε ο Φ. Γκουζιώτης, συγχαρητήρια από Κ. Μαρή
Η Δαμάστα πήρε μεγάλη νίκη με 1-2 στην έδρα της Ομόνοιας Καλλιθέας με τους προπονητές των δύο ομάδων να μιλούν στο Grandsport.gr για την αναμέτρηση.

Ο Φώτης Γκουζιώτης στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του πριν η Δαμάστα σκοράρει το δεύτερο της τέρμα, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στους “μπλε”. Από την άλλη, ο Κώστας Μαρής υποστήριξε πως η ομάδα του ανταπεξήλθε στην πίεση, υπογράμμισε όμως πως χρειάζεται κι άλλη προσπάθεια παρά τη νίκη ελπίδας, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν οι δύο προπονητές:

«Δεν κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ. Έβαλε ένα γκολ η Δαμάστα και βγήκαμε μπροστά να ισοφαρίσουμε με αποτέλεσμα στην κόντρα να μας βάλουν και δεύτερο γκολ. Μετά ανοιχτήκαμε περισσότερο. Συγχαρητήρια στη Δαμάστα και καλή συνέχεια. Δεν τα καταφέραμε σήμερα, θα συνεχίσουμε και όπου βγει», ανέφερε ο Φώτης Γκουζιώτης.

«Σε ένα παιχνίδι με ίδιους στόχος για εμάς το παιχνίδι ήταν οριακό. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση και να κερδίσουμε ένα παιχνίδι που ίσως μας φανεί χρήσιμο στη συνέχεια. Δεν ολοκληρώσαμε το στόχο μας, αλλά μας δίνει η ελπίδα για τη συνέχεια. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για αυτό που έδωσαν μέσα στο γήπεδο. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος», τόνισε ο Κώστας Μαρής.
Κατηγορίες: ΔΑΜΑΣΤΑ,ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ