Σ. Κτιστάκης: «Δύσκολα θα περάσουν ομάδες από μια τέτοια έδρα»
Εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του αλλά και την ευρεία νίκη επί του Ινίου εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο Grandsport.gr ο προπονητής του Ελλάνιου Δαίδαλου, Στέλιος Κτιστάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του πήρε μια μεγάλη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρας, αναφέροντας ότι ο Ελλάνιος Δαίδαλος κατάφερε να ελέγξει τη ροή και να εκμεταλλευτεί πλήρως τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Τέλος υπογράμμισε ότι οι εμπειρίες από ένα τέτοιο παιχνίδι θα φανούν χρήσιμες στους ποδοσφαιριστές του.

Χαρακτηριστικά όσα είπε: «Πήγαμε στην καλύτερη έδρα βάση στατιστικών με ένα αξιόλογο αντίπαλο γνωρίζοντας τον τρόπο παιχνιδιού του. Ελέγξαμε την ροή του αγώνα από το πρώτο λεπτό μπλοκάροντας τους παίκτες κλειδιά και εκμεταλλευτήκαμε πλήρως τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Αφήσαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές μας στο Ηράκλειο και δώσαμε σε κάποιους την ευκαιρία να γευτούν τη χαρά ενός δύσκολου αγώνα, κερδίζοντας εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Δύσκολα θα περάσουν ομάδες από μια τέτοια έδρα δίνοντας χαρακτήρα εξάποντου αυτή η νίκη».
Κατηγορίες: ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΑΙΔΑΛΟΣ