«Πάει ο πρώτος, μένουν άλλοι επτά τελικοί»
Ως το πρώτο από τα επτά «βήματα» που πρέπει να γίνουν για την κατάκτηση του τίτλου χαρακτηρίζουν τη νίκη επί του Ηλυσιακού οι οργανωμένοι του Εργοτέλη “Alternatives”, δίνοντας το «σύνθημα» για ανάλογη συνέχεια, στρέφοντας πλέον το βλέμμα στην αναμέτρηση με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ σε 15 ημέρες.

Για τον αγώνα αυτό μάλιστα οι οργανωμένοι του Εργοτέλη προαναγγέλλουν δυναμική παρουσία με εκδρομή που ετοιμάζουν, λεπτομέρειες για την οποία θα ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα αναφέρονται και στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογικά θέση στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Β’ Εθνική, καλώντας όλους όσοι βρίσκονται στην ομάδα να παίξουν για την ιστορία της ομάδας στους αγώνες που απομένουν.

Αναλυτικά στην ανάρτησή τους οι “Alternatives” τονίζουν: «Χθες στο Παγκρήτιο έφυγε ο πρώτος από τους 8 τελικούς. Μένουν άλλοι 7.  Με μία άνετη νίκη, από αυτές που μας έλειπαν και είχαμε να δούμε αρκετό καιρό.

Το μυστικό ήταν αυτό που είχαμε πει: Πνίξιμο του αντιπάλου από το πρώτο λεπτό και το γκολ θα ερχόταν, όπως και έγινε.

Η εμφάνιση της ομάδας δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, παρόλο που θα μπορούσε να είναι λιγότερο χαλαρή και πιο προσεκτική σε αρκετές στιγμές.

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Επόμενος τελικός, επόμενη στάση, γήπεδο Μουρνιών, απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του ΙΝΚΑ στις 2 Απρίλη. 

Ένα είναι δεδομένο: ότι οι Εργοτελίτες-ισσες, θα κάνουν τους ποδοσφαιριστές να νιώσουν ότι παίζουν σπίτι τους. Λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.

Σχετικά με το μπασκετικό τμήμα, επικρατεί παγωμάρα σε όλους μας. Στα εναπομείναντα ματς καλούμε τους παίχτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας να παίξουν για την τιμή της φανέλας, την ιστορία της ομάδας, όπως κάνουν τόσο καιρό, παρά τις δυσκολίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν σοβαρότατες ευθύνες για τη φετινή πορεία.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
VENCEREMOS».
Κατηγορίες: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ