Έκοψε τα ράμματα και επιστρέφει ο Αναστασίου… (Photos)




Στο νοσοκομείο Metropolitan στον Πειραιά βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 20 Μαρτίου ο Χρήστος Αναστασίου, ώστε ο αθλητίατρος του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, να του κόψει τα ράμματα από την εγχείριση και επιστρέφει στο Ηράκλειο. Το “ευχαριστώ” του πατέρα του στον Χρήστο Θέο μέσω του Grandsport.gr.

Όλα στην Αθήνα πήγαν κατ’ ευχήν και ο Χρήστος Αναστασίου ετοιμάζει βαλίτσες για Ηράκλειο. Ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan και ο Χρήστος Θέος έκοψε με επιτυχία τα ράμματα στο δεξί του γόνατο, μετά την εγχείριση που είχε πραγματοποιήσει. Υπενθυμίζουμε, πως ο Χρήστος Αναστασίου είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Πλέον, όλα είναι έτοιμα για την επιστροφή του στο Ηράκλειο, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί νωρίς το πρωί της Τρίτης (21/3). Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχαμε με τον πατέρα του του 21χρονου ποδοσφαιριστή του Κεραυνού, ο ίδιος θέλησε μέσα από το Grandsport.gr να ευχαριστήσει τον αθλητίατρο του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, για όλα όσα έκανε για τον γιο του τις 15 ημέρες που κράτησε η πρώτη φάση της αποκατάστασης του σοβαρού τραυματισμού του.




Κατηγορίες: ΚΕΡΑΥΝΟΣ,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ