Κρίνεται του Μπόατενγκ, που εκτίουν οι τιμωρημένοι
Στην προπόνηση της Τρίτης (21/3) η οποία θα είναι και η τελευταία ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον ΑΟΧανιά, θα κριθεί το αν επιστρέψει στη δράση ή όχι ο Ντέρεκ Μπόατενγκ.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός στην προπόνηση της Δευτέρας, αύξησε τους ρυθμούς του ατομικού του προγράμματος και αν την Τρίτη καταφέρει να προπονηθεί κανονικά, θα είναι στην αποστολή για τα Χανιά, σε αντίθετη περίπτωση ο Νίκος Παπαδόπουλος θα περιμένει να δει μήπως τον έχει την Κυριακή (26/3) στον αγώνα με την Καλλιθέα στο «Γεντί Κουλέ», για την 23η αγωνιστική.

Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει νωρίς το  πρωί και μετά το τέλος της ο τεχνικός του Ομίλου θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα ταξιδεύσει για τα Χανιά όπου και θα διανυκτερεύσει για τον αγώνα της Τετάρτης.

Στον αγώνα με τα Τρίκαλα οι Βουό και Βαλλιάνος συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και όπως αποφάσισαν ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του, θα εκτίσουν τις ποινές τους, ο μεν Βουό στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα για την 24η αγωνιστική, ο δε Βαλλιάνος απέναντι στον Παναιγιάλειο για την 25η.
Κατηγορίες: ΟΦΗ