Ροδάς: «Και τώρα η κατάκτηση του πρωταθλήματος»
Και τώρα ο μεγάλος… πόθος της χρονιάς. Στον ΑΟΚ Χανιά στο προσκήνιο έχουν περάσει οι τελικοί με τον Κύδωνα και το ζητούμενο φυσικά και δε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Ροδάς παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του συλλόγου και υποστήριξε πως για να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί απαιτείται σκληρή δουλειά και συγκέντρωση. Αναλυτικά:

Για την πρόκριση επί της Μεσσαράς: Η Μεσσαρά ήταν μια ομάδα πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, με συνεχή παρουσία στους τελικούς τα τελευταία χρόνια. Εμείς ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και έτσι κάναμε το 3-1.

Για τους τελικούς με τον Κύδωνα Χανίων: Επόμενος και τελευταίος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Κύδων είναι μια ομάδα που την ξέρουμε καλά και τη σεβόμαστε! Άλλωστε δεν είναι τυχαία η παρουσία του στους τελικούς. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και παραμένουμε συγκεντρωμένοι! Οι τελικοί είναι πάντα τελικοί!!

Για το γεγονός ότι τελικό θα παίξουν δύο ομάδες από τα Χανιά: Είναι τιμή για την πόλη να συμμετέχουν στον τελικό οι δύο ομάδες των Χανίων και εύχομαι ο κόσμος να παρακολουθήσει όμορφο μπάσκετ, στο πλαίσιο του “ευ αγωνίζεσθαι”, καθώς η αντιπαλότητα περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου. Ας κερδίσει ο καλύτερος ομαδικά, αφού σίγουρα έχει κερδίσει το χανιώτικο μπάσκετ!
Κατηγορίες: ΕΚΑΣΚ,ΜΠΑΣΚΕΤ