Ο ΟΦΗ στο… Survivor! (Photos + Video)
Αναμφίβολα το Survivor είναι το παιχνίδι των… ανατροπών όπως συνηθίζουν να λένε και έχει μπει στα… σπίτια και τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι το αξιοσημείωτο. Πως μπορεί ωστόσο να συνδεθεί ένα παιχνίδι το οποίο διεξάγεται μίλια μακριά (σ.σ. Άγιο Δομίνικο) με το Κρητικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με τον ΟΦΗ;

Μα φυσικά όποιος σκαλίσει τα «κιτάπια» του θα θυμηθεί πως ο πατέρας ενός παίκτη των «Διασήμων» και γνωστού μοντέλου – παρουσιαστή με καταγωγή από το Βόλο έχει φορέσει τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» και μάλιστα έχει υπάρξει και αρχηγός της Κρητικής ομάδας και δεν είναι άλλος από το Μανώλη Χανταμπάκη, πατέρας του Στέλιου.

Ο πατέρας Χανταμπάκης με μεγάλη καριέρα σε Θησέα, Νίκη, Ολυμπιακό και ΟΦΗ αποτέλεσε βασικός στέλεχος του ΟΦΗ την προηγούμενη τριακονταετία. Πλέον ο ίδιος έχει αποσυρθεί και ένα άλλο μέλος της οικογένειας είναι εκείνο που βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Το γνωστό μοντέλο – παρουσιαστής Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος είναι ένα ικανός παίκτης του γνωστού παιχνιδιού.

Μάλιστα ο ίδιος πρόσφατα έδειξε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο σε αγώνα του Survivor όπου είχε συμπαίκτη ένα παλαίμαχο ποδοσφαιριστή τον Λάμπρο Χούτο.

Βίντεο με τον Στέλιο Χανταμπάκη να δείχνει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες σε δοκιμασία του Survivor:

Όσο αναφορά το ταλέντο στην οικογένεια ωστόσο δεν «μεταβιβάστηκε» από τον πατέρα Μανώλη στο γιο Στέλιο αλλά στον εγγονό… Μανώλη Χανταμπάκη junior.

Ο μικρός γιος του Στέλιου κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και αναμφίβολα αν έχει πάρει το ταλέντο του… παππού του τότε θα πρέπει ο ΟΦΗ να ετοιμάζεται για τον δεύτερο «Μανώλη Χανταμπάκη» και για νέο αρχηγό.

*Εικόνα με τον Μανώλη Χανταμπάκη με το περιβραχιόνιο του ΟΦΗ

*Εικόνα του μικρού Μανώλη Χανταμπάκη στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα
Κατηγορίες: ΟΦΗ,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ