Θέλει να… «κλείσει την αξιολόγηση» στο Περιστέρι…
Αν το οικονομικό μέλλον της χώρας μας κρίνεται από την αξιολόγηση των… «θεσμών», το αγωνιστικό του Εργοτέλη κρίνεται από τη δική του αξιολόγηση που θα πρέπει να γίνει την Κυριακή στο Περιστέρι και τον αγώνα με τον Άγιο Ιερόθεο…

Μια αναμέτρηση την οποία έχουν χαρακτηρίσει ως «τελικό» οι περισσότεροι, καθώς αν ο Εργοτέλης νικήσει, δύσκολα δεν θα καταφέρει να επιτύχει το στόχο της ανόδου. «Τελικό» όμως τον χαρακτηρίζουν και οι γηπεδούχοι, κάτι που προκαλεί κάποια ερωτηματικά, καθώς πέραν της υστεροφημίας τους, δεν έχουν να κερδίσουν κάτι περισσότερο, μιας και μόνο «μαθηματικά» -και εκεί με μεγάλη δυσκολία- μπορούν να ελπίζουν στην άνοδο.

Γενικά πάντως η αναμέτρηση του Περιστερίου έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον, πέραν των δύο ομάδων που θα αναμετρηθούν. Από… Νεάπολη πλευρά μπορεί να πει κανείς πως το βλέμμα θα είναι περισσότερο στραμμένο στον αγώνα του Αγίου Ιερόθεου με τον Εργοτέλη, παρά σε αυτόν του Ιωνικού με τον Ερμή Ζωνιανών, την ίδια ώρα που ο αγώνας του Περιστερίου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και «επιφανών» παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Παράλληλα στα αυτιά των διοικούντων του Εργοτέλη, φτάνουν φήμες πως θα συναντήσουν «ιδιαίτερη ατμόσφαιρα» και όχι με την καλή έννοια του όρου… Για το λόγο αυτό και οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας έχουν ζητήσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία, καθώς μπορεί οι ομόλογοί τους του Αγίου Ιερόθεου να έζησαν άψογη φιλοξενία στον πρώτο γύρο και μάλιστα φεύγοντας νικητές από το Παγκρήτιο, δεν είμαι όμως σίγουροι πως θα γίνει το ίδιο και στο Περιστέρι.

Όλα αυτά πάντως μένουν μακριά από το ποδοσφαιρικό τμήμα, στο οποίο άπαντες πιστεύουν πως η έκβαση της αναμέτρησης (στο αγωνιστικό της κομμάτι φυσικά) εξαρτάται από τους ίδιους. Ο Σούλης Παπαδόπουλος μιλά καθημερινά στους παίκτες του για το τι πρέπει να προσέξουν στην αναμέτρηση, στην οποία τους ζητά να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο της λεπτό.

Η προετοιμασία για τον αγώνα κορυφώθηκε την Πέμπτη (20/4) το πρωί με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με την τελευταία προπόνηση η οποία θα γίνει στο ιστορικό Μαρτινέγκο, για εξοικείωση σε συνθετικό χλοοτάπητα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή τους, ο οποίος θα επιλέξει την αποστολή μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης και η οποία θα αναχωρήσει την Παρασκευή (21/4) το βράδυ για την Αθήνα. Εκεί, σε γήπεδο του Λεκανοπεδίου θα γίνει το Σάββατο η τελευταία πριν τον αγώνα προπόνηση.
Κατηγορίες: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ