Αφαίρεση βαθμών για Δαύκο
Ενεργοποιήθηκε η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην Καλλονή, για τη μη εξόφληση του νεαρού τερματοφύλακα που αγωνίζεται με τη φανέλα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Δεν κατάφερε η Καλλονή να έρθει σε διακανονισμό με τον Κώστα Δαύκο, για την οφειλή ύψους 9.200 ευρώ, με αποτέλεσμα η Football League να εκτελέσει την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για αφαίρεση βαθμών. Η ομάδα της Λέσβου έχει χρονικό περιθώριο μιας εβδομάδας, ως την Πέμπτη (27/4), να εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή, για να της επιστραφούν οι βαθμοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 47/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ & στη FOOTBALL LEAGUE την Τετάρτη 12-04-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών ( 3 ) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΔΑΥΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ( άρθρο 24 παράγραφος 5 ) αν η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 27-04-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ, με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

Πηγή: liganews.gr
Κατηγορίες: Football League