Πρώην κόουτς του ΟΦΗ αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς! (Photo)
Βρέθηκε στον πάγκο του ΟΦΗ, με την παρουσία του τότε να μην χαρακτηρίζεται από κάποιους ιδιαίτερα επιτυχημένη. Μετά την αποχώρησή του από το Ηράκλειο όμως, συνέχισε μια αρκετά καλή διεθνή καριέρα, επιστέγασμα της οποίας είναι η ανάδειξή του ως κορυφαίου κόουτς της χρονιάς…

Ο λόγος για τον Κρις Χουγκάζ που κέρδισε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς στην Αυστρία για τη δουλειά του στους Όμπερβαρτ Γκάνερς, με τους οποίους κατέκτησε το νταμπλ, κάτι που τον οδήγησε στο να κατακτήσει αυτή τη σημαντική διάκριση. Μιλώντας για αυτή, ο Κρις Χουγκάζ χαρακτήρισε τον εαυτό του… τρελό και τους παίκτες του “Θεούς του Ολύμπου.

Χαρακτηριστικά υπογράμμισε με νόημα: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα το βραβείο αυτό. Ποιος το περίμενε το καλοκαίρι του 2015 πως η ομάδα μας θα έπαιρνε το νταμπλ… Όποιος το έλεγε ή έστω το σκεφτόταν θα τον περνούσαν για τρελό. Όμως ο σύλλογος ήταν έξυπνος και προσέλαβε έναν τρελό Έλληνα όπως εγώ.

Όλοι έδωσαν και την ψυχή τους για αυτή την επιτυχία, αλλά θα ήθελα να την αφιερώσω στους παίκτες μου. Στην αρχή της σεζόν έμοιαζαν φοβισμένοι και άπειροι, αλλά στο τέλος της ήταν σαν τους δώδεκα Θεούς του Ολύμπου».
Κατηγορίες: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ