Έμφαση στην τακτική
Οι αλλαγές με τις οποίες θα παραταχθεί ο ΟΦΗ κόντρα στον Αχαρναϊκό και ο τρόπος μέσα από τον οποίο θα επιδιώξει την έκτη συνεχόμενη νίκη, ήταν οι τομείς που εστίασε την προσοχή των παικτών του ο Νίκος Παπαδόπουλος, στην προπόνηση της Παρασκευής (21/4) με την οποία ο Όμιλος κορύφωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής.

Οι απουσίες των τιμωρημένων Μάνου και Μητρόπουλου, αναγκάζουν το προπονητή του ΟΦΗ στο να αλλάξει και την ομάδα του σε σχέση με αυτή που παρέταξε κόντρα στον Πανσερραϊκό, στην τελευταία πριν το Πάσχα αγωνιστική υποχρέωση. Ιδιαίτερα η απουσία του εξαιρετικά φορμαρισμένου Μάνου, αποτελεί έναν «πονοκέφαλο» που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Παπαδόπουλος, με τον Όγκμποε να δείχνει ο επικρατέστερος στο να είναι στο βασικό σχήμα.

Η αλλαγή αυτή δεν αναμένεται να είναι η μόνη στο αρχικό σχήμα της κρητικής ομάδας κόντρα σε αυτή του Μενιδίου, καθώς ο 46χρονος προπονητής προχώρησε και σε άλλες δοκιμές. Την ίδια ώρα έδωσε μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της τακτικής, εστιάζοντας τα σημεία που θα πρέπει να «κτυπήσει» η ομάδα, προκειμένου να βάλει από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη.

Το Σάββατο (22/4) το πρωί και πάλι στο «Γεντί Κουλέ», θα γίνει η τελευταία προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό.

Συγχαρητήρια ΠΑΕ σε Παλαιμάχους

Τις ευχές και τα συγχαρητήριά της για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου Παλαιμάχων, δημοσιοποίησε η ΠΑΕ ΟΦΗ. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «H διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συγχαίρει τη νέα διοίκηση των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, για την εκλογή της. Της εύχεται καλή επιτυχία στα καθήκοντα της και καλή συνεργασία με στόχο πάντα το συμφέρον του ΟΦΗ».
Κατηγορίες: ΟΦΗ