«Είναι τρίτη και… τελευταία» για τον Αστέρα!
Δυσοίωνο… μοιάζει το μέλλον του Αστέρα Μυρτιάς μετά και τις δύο πρώτες άκαρπες γενικές συνελεύσεις καθώς μόλις 6 άτομα έχουν ενδιαφερθεί για το μέλλον του ιστορικού σωματείου και η διοίκηση με ανακοίνωση της τονίζει ότι σε περίπτωση που δεν ενδιαφερθεί ένας… σοβαρός αριθμός ανθρώπων, τότε με λύπη θα ανακοινώσουν το τέλος του ιστορικού συλλόγου. 

Η τρίτη και… τελευταία γενική συνέλευση όπως αναφέρει και το καταστατικό του συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί η Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου της Μυρτιάς, με τη διοίκηση να απευθύνει κάλεσμα προς όλους όσους, να συμμετέχουν ενεργά.

Στην ανακοίνωση τους, τονίζουν: «Μετά και τη δεύτερη γενική συνέλευση, τα πρόσωπα που μαζεύτηκαν και έχουν την θέληση να γίνει μία προσπάθεια και να συνεχίσει να υπάρχει ο Αστέρας, δεν είναι αρκετά για να φέρουν εις πέρας αυτήν την δύσκολη αποστολή.

Γι’αυτόν τον λόγο λοιπόν, καλούμε ΟΛΟ το χωριό και όλους τους πιθανούς ενδιαφερόμενους την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου. Εκ των προτέρων, επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση που δεν ενδιαφερθεί ένας σοβαρός αριθμός ατόμων για να συμμετέχει ενεργά και ουσιαστικά στην ομάδα, με λύπη θα ανακοινώσουμε ότι η ομάδα δεν θα συνεχίσει να υπάρχει. Τέλος, μπορούμε να καταλάβουμε ότι σύσσωμο το χωριό, θα είναι υπεύθυνο για το διαφαινόμενο τέλος της ιστορικής ομάδας του χωριού μας». 
Κατηγορίες: ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ,ΝΕΟΙ ΑΣΤΕΡΑ ΜΥΡΤΙΑΣ