Μ. Κουτεντάκης: «Ο ΑΟΤ έχει βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία»
Στην βαριά φανέλα του ΑΟΤ και τη μεγάλη ιστορία του στάθηκε στις δηλώσεις του στο Grandsport.gr, ο Μιχάλης Κουτεντάκης μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Τυμπακίου, για την οποία τόνισε ακόμα πως θα πρέπει συνέχεια να πρωταγωνιστεί. 

Ο ικανός τεχνικός, αναφέρθηκε τόσο στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΑΟΤ, τονίζοντας πως ήταν… τυπικό, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως η ομάδα του έπαιξε ελκυστικό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Ερωτηθείς για τις μετεγγραφές, ανέφερε πως θα γίνουν προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις ενώ συνεχάρη και τον Ηρόδοτο για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΟΤ, τόνισε: «ήταν ένα τυπικό θέμα, ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της τόσο σε μένα όσο και στον Γιάννη Πετρακάκη, τον συνεργάτη μου».

Αναφορικά με τη περυσινή χρονιά, ο ίδιος ανέφερε: «θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές της ομάδος και σε αυτούς που θα μείνουν αλλά και σε αυτούς που θα φύγουν, όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον συνεργάτη μου Γιάννη Πετρακάκη όπως και στον Κωνσταντουλάκη που σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Ήταν μία χρονιά όπου η ομάδα έπαιξε ελκυστικό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, παρ’ότι δεν πήραμε και κάποιους βαθμούς που δικαιούμασταν».

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τους στόχους της ομάδας: «Στόχος μας η ομάδα να πρωταγωνιστεί και να είναι ανταγωνιστική, παράλληλα χρησιμοποιώντας και παιδιά από τις ακαδημίες μας προκειμένου να αναδειχθούν. Ο ΑΟΤ έχει βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία και γι’αυτό θα πρέπει πάντα να είμαστε ανταγωνιστικοί και πρωταγωνιστικοί».

Ερωτηθείς για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, απάντησε: «έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός μας, θα γίνουν κινήσεις προσεκτικές και μελετημένες. Θα κοιτάξουμε όμως να βάλουμε και νέα παιδιά να αγωνιστούν στη κατηγορία που θα προέρχονται από την ακαδημία και την Πυργιώτισσα, όπως ανέφερα και νωρίτερα».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, θέλησε να συγχαρεί τον Ηρόδοτο και όλες τις ομάδες που πέτυχαν τους στόχους τους: «Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Ηρόδοτο γιατί μετά από πολλά χρόνια, μία ομάδα του Νομού μας, κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών, όπως επίσης και όλες τις ομάδες του νομού μας που πέτυχαν τους στόχους τους».
Κατηγορίες: ΑΟΤ,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ