Ανακοίνωσε Κριμίλη και ευχαριστεί Γιαννουλάκη ο ΠΑΟΚ
Και τυπικά παίκτρια του ΠΑΟΚ είναι πλέον η Ιωάννα Κριμίλη, την απόκτηση της οποίας ανακοίνωσε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ ευχαριστούν το τμήμα μπάσκετ του Εργοτέλη και προσωπικά τον επικεφαλής του Βαγγέλη Γιαννουλάκη για τη συμβολή τους στη μετεγγραφή της ταλαντούχας αθλήτριας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Ιωάννα Κριμίλη.

Η αθλήτρια είναι μόλις 16 ετών, αγωνιζόταν στην ομάδα του Εργοτέλη και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα του Δικεφάλου, όπου θα αγωνιστεί τόσο με την γυναικεία ομάδα, όσο και με την ομάδα νεανίδων.

Η νεαρή αθλήτρια αγωνίστηκε με την Εθνική Ομάδα Κορασίδων και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας της.

Η Ιωάννα Κριμίλη, παρ’ όλο που είχε πολλές προτάσεις από ομάδες των Αθηνών, προτίμησε τον Δικέφαλο, λόγω της δουλειάς που γίνεται στο Τμήμα Μπάσκετ Γυναικών.
Καλώς ήρθες Ιωάννα και καλή επιτυχία!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Εργοτέλη κ. Βαγγέλη Γιαννουλάκη και όλους τους ανθρώπους της διοίκησης που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχε για την πραγματοποίηση της μεταγραφής της αθλήτριας Ιωάννας Κριμίλη από τον Εργοτέλη στον ΠΑΟΚ.

Ελπίζουμε η συνεργασία των δύο Συλλόγων να συνεχιστεί και στο μέλλον!».
Κατηγορίες: ΕΚΑΣΚ,ΜΠΑΣΚΕΤ