Προβάδισμα ο ξένος ενδιαφερόμενος
Εβδομάδα η οποία θα καθορίσει την οριστική κατάληξη των επαφών που έχει ο Γ. Βρέντζος προκειμένου να μπορέσει ο Εργοτέλης να ιδρύσει ΠΑΕ και να συνεχίσει να αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες, είναι αυτή που ξεκίνησε για τον κρητικό σύλλογο.

Την ερχόμενη Δευτέρα όπως είναι γνωστό θα ξεκαθαρίσει οριστικά το συγκεκριμένο θέμα, με τον πρόεδρο του Εργοτέλη να έχει σχεδόν καθημερινές επαφές με τους δυο ενδιαφερόμενους, με την περίπτωση του ξένου να δείχνει την παρούσα στιγμή να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να έχει αίσιο τέλος.

Καθοριστικό ρόλο σε αυτό, θα παίξει η συνάντηση που θα έχει μέσα στην εβδομάδα στο Μονακό ο Γιώργος Βρέντζος με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Αν όλα κυλήσουν ομαλά και επέλθει συμφωνία, ο επικεφαλής της διοίκησης θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να δρομολογήσει τις εξελίξεις, προκειμένου τη Δευτέρα 24/7 να ληφθεί από τη συνέχεια της διακοπείσας για δεύτερη φορά Γενικής Συνέλευσης, η απόφαση για την ίδρυση της εταιρείας, κάτι που αν γίνει θα σημάνει και την επιτόπου έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Αντίθετα με την περίπτωση του ξένου επιχειρηματία, αυτή του Έλληνα δεν δείχνει να προχωρά, καθώς δεν έχει ακόμα πείσει με τα κατάλληλα έγγραφα πως διαθέτει την κατάλληλη και απαιτούμενη για τις καταστάσεις οικονομική δυνατότητα. Του έχουν ζητηθεί οικονομικές (κυρίως) εγγυήσεις και μόνο στην περίπτωση που τις προσκομίσει και φανούν αξιόπιστες, θα επανέλθει περισσότερο στο προσκήνιο η περίπτωσή του…
Κατηγορίες: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ