Οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας για έργα στο ΒΑΚ
Δέσμευση για οικονομική βοήθεια στα έργα που γίνονται στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, προς τους διοικούντες τον ΟΦΗ με τους οποίους είχε συνάντηση την Πέμπτη (27/7) το πρωί.

Η οικονομική συνδρομή θα είναι για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο δίπλα από το κλειστό, την ανακατασκευή του οποίου είχε ζητήσει ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ παράλληλα θα δοθεί οικονομική βοήθεια και για την επανασπορά του τρίτου γηπέδου στο αθλητικό κέντρο.

Στην ανακοίνωσή της για το θέμα η διοίκηση του ΟΦΗ αναφέρει: «Η Περιφέρεια Κρήτης και ο Σταύρος Αρναουτάκης, θα συνεχίσει να είναι κοντά στον ΟΦΗ.

Στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη (27/7) το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, με τον Περιφερειάρχη, ο τελευταίος δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο 4ο γήπεδο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, έργο σημαντικό για την ανάπτυξη των υποδομών της κορυφαίας κρητικής ομάδας.

Παράλληλα, η Περιφέρεια θα συνδράμει στην επανασπορά που θα γίνει στο τρίτο γήπεδο στο ΒΑΚ, το οποίο διαθέτει φυσικό τάπητα.

Να σημειωθεί ότι ήδη με έξοδα του ΟΦΗ γίνεται επανασπορά και τοποθέτηση νέου τάπητα στο πρώτο γήπεδο.

Στην συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, εκτός από τον Φώτη Τσάλο, στην αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ήταν ο Μανόλης Κουμαντάκης, ο Κώστας Ζερβάκης, Δημήτρης Καλαιτζάκης και ο Νίκος Ανδριαδάκης.

Μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, ο Φώτης Τσάλος δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ  ofi1925.gr ότι «θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης, για την συμπαράσταση στην προσπάθεια μας. Δεσμεύτηκε ότι θα μας βοηθήσει στην τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο τέταρτο γήπεδο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Αυτό είναι ένα έργο πνοής για μας και για τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ».
Κατηγορίες: ΟΦΗ,ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ