Νέα παράταση από ΕΠΣΗ, “βλέπει” βουλευτές ο Ν. Τζώρτζογλου
Νέα παράταση, δεύτερη κατά σειρά, δόθηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, στις δηλώσεις συμμετοχής των πρωταθλημάτων της για τη σεζόν 2017-18, με τη δεύτερη αυτή παράταση, να ισχύει έως την Τετάρτη 9 Αυγούστου και ώρα 14:00. Διαδοχικές συναντήσεις με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του Νομού Ηρακλείου θα έχει ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Η διοίκηση της ΕΠΣΗ, προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια, προκειμένου να μην επηρεαστούν τα σωματεία τα οποία οφείλουν χρήματα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, κάνοντας ακόμα προσπάθειες να διακανονιστούν αυτά και να μην μείνουν ιστορικά σωματεία εκτός πρωταθλημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Νίκος Τζώρτζογλου, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του Νομού Ηρακλείου, προσπαθώντας να τους ενεργοποιήσει, μήπως και βοηθήσουν στη προσπάθεια της Ένωσης να “γλιτώσουν” από τον αφανισμό, ιστορικά σωματεία της πόλης μας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ, αναφέρει: “Σας γνωρίζουμε ότι, παρατείνεται η ημερομηνία των Δηλώσεων Συμμετοχής για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 έως την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 και ΩΡΑ 14.00.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για το Κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνών περιόδου 2017-2018 η συμμετοχή των ομάδων της Α1΄ και Α2΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι υποχρεωτική ενώ προαιρετική είναι η συμμετοχή των Ερ/κών Ομάδων των ΠΑΕ και της Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Επίσης το Συνυποσχετικό/Δήλωση Σωματείου, θα πρέπει να είναι επικυρωμένο, νόμιμο το γνήσιο της υπογραφής του υπογράφοντος εκπροσώπου και θα κατατίθεται στην ΕΠΣΗ μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά της Δήλωσης Συμμετοχής, για κάθε διοργάνωση (μία για το Κύπελλο και μία για το Πρωτάθλημα) στην οποία το Σωματείο λαμβάνει μέρος, καθώς και το παραχωρητήριο του Γηπέδου (πρώτο και δεύτερο Γήπεδο).

Σας ενημερώνουμε ότι υποχρεωτικά θα πρέπει να αναγράφεται στη Δήλωση Συμμετοχής του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ το e mail (η ηλεκτρονική Διεύθυνση του Σωματείου σας) με το οποίο θα λαμβάνεται η αλληλογραφία σας.

Τα σωματεία υποχρεούνται να υποβάλλουν εγγράφως την Σύνθεση του Δ.Σ. τους μαζί με την δήλωση συμμετοχής και για οποιαδήποτε αλλαγή στην σύνθεση του Δ.Σ. θα πρέπει να ενημερώνεται η Ε.Π.Σ.Η γραπτώς.

Επίσης θα θάλαμε να μας προτείνουν εγγράφως δύο (2) άτομα τα οποία θα ορίζονται παρατηρητές στους αγώνες διοργάνωσης ΕΠΣΗ και τα οποία θα παρακολουθήσουν μία ταχύρρυθμη σχολή Παρατηρητών.

Διευκρινιστικά σας αναφέρουμε ότι το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1΄ και Α2΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι 225 ΕΥΡΩ, στη Β΄ Κατηγορία 180 ΕΥΡΩ και στη Γ΄Κατηγορία 115 ΕΥΡΩ.-

Η συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών για όλες τις Κατηγορίες είναι 25 ΕΥΡΩ.-

Η Ετήσια Συνδρομή των Εθνικών Κατηγοριών (ΕΡ. των ΠΑΕ και Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ) είναι 75 ΕΥΡΩ, στην Α1΄-Α2΄-Β΄ Κατηγορία 30 ΕΥΡΩ και στην Γ΄ Κατηγορία 15 ΕΥΡΩ . Παρακαλούμε για τις δικές Σας ενέργειες
Κατηγορίες: ΕΠΣΗ - ΕΠΟ,ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ