Χωρίς Ηρακλειώτη οι πίνακες διαιτητών Super League!
Τους πίνακες διαιτησίας της «μεγάλης» κατηγορίας ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, στους οποίους δεν βρίσκεται κανένας από το Ηράκλειο. Δύο μόλις οι βοηθοί από την Ένωση του Ηρακλείου.

Ο Γιώργος Φουκάκης ο οποίος ήταν ο εκπρόσωπος της ηρακλειώτικης διαιτησίας στη Super League την περασμένη αγωνιστική χρονιά, έμεινε εκτός, χωρίς να μπει στη θέση του κάποιος άλλος συμπολίτης του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον εκ Ρεθύμνου ορμώμενο Μιχάλη Βοσκάκη, με αποτέλεσμα στον πίνακα διαιτητών να μην υπάρχει ούτε ένας (!) διαιτητής από την Κρήτη.

Πέραν του Φουκάκη, σε σχέση με πέρυσι απουσιάζουν επίσης οι Σελίμος, Κιοτζένης, Φωτιάδης, Τίκας, Πουλιμάς και Γιαννουλάκης

Κάπως… καλύτερα είναι τα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με τους βοηθούς, όπου στους ανάλογους πίνακες υπάρχουν τα ονόματα των Γιάννη Κουράκη και Βασίλη Νικολακάκη, οι οποίοι είναι και οι μόνοι Ηρακλειώτες. Στους ίδιους πίνακες, από το Λασίθι είναι ο Μανόλης Βλάσσης και από τα Χανιά οι Μανόλης Καλφάκης και Αντώνης Σινιοράκης, ενώ το Ρέθυμνο δεν έχει εκπρόσωπο.

Από εκεί και πέρα αξιοσημείωτες είναι οι διαγραφές των Κύζα, Παππά, Δελφάκη, Μήτσιου, Λαμπρόπουλου, Δημητρόπουλου, Σπάθα και Γιάχου, οι οποίοι είχαν εμπλακεί στο πρόσφατο παρελθόν σε δικαστικές υποθέσεις.

Αναλυτικά ο πίνακας των διαιτητών της Super League:

Και αυτός των βοηθών διαιτητών:
Κατηγορίες: Super League,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΕΠΣΗ - ΕΠΟ