Ν. Παπαδόπουλος: «Η ομάδα βελτιώνεται…»
«Η ομάδα βελτιώνεται και είναι λογικό. Έχω εμπιστοσύνη στην ποιότητα της ομάδας». Με τα λόγια αυτά ο Νίκος Παπαδόπουλος, έδωσε το στίγμα του για την πρώτη εφετινή νίκη της ομάδας του, στο δεύτερο φιλικό, κόντρα στα Τρίκαλα με 1-0.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας παρουσιάσθηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών, τόσο ατομικά, όσο και συνολικά για την εικόνα της ομάδας του. Συγκεκριμένα τόνισε: «Είχαμε μια πολύ καλή εικόνα. Βελτιωμένη εικόνα από το προηγούμενο παιχνίδι και είναι λογικό. Βελτιωμένοι και στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στην κατοχή της μπάλας.

Έπαιξε ρόλο και το γήπεδο που ήταν καλύτερο. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα βελτιώνεται και δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς. Έχω εμπιστοσύνη στην ποιότητα ομάδας και όλα θα πάνε καλά».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ, την Κυριακή (13/8) το πρωί θα γίνει προπόνηση και το απόγευμα η αποστολή του ΟΦΗ θα επισκεφθεί το μοναστήρι της Παναγίας Προυσσιώτισας.

Ο Νίκος Ζιαμπάρης ο οποίος προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στη μέση δεν αγωνίστηκε με τα Τρίκαλα, θα επιχειρήσει να προπονηθεί την Κυριακή, ενώ στο Καρπενήσι με την αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φώτης Τσάλος, ο οποίος παρακολούθησε και το φιλικό με τα Τρίκαλα.
Κατηγορίες: ΟΦΗ