Συγκροτήθηκε το ΔΣ του Ερ. Εργοτέλη, ξεκίνησε η συνεργασία με την ΠΑΕ
Συστάθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, με τον Γιώργο Στειακάκη να αναλαμβάνει όπως σας είχαμε ενημερώσει τη θέση του προέδρου.

Τα μέλη της νέας διοίκησης είχαν συνάντηση τη Δευτέρα (4/9) το βράδυ στο Μαρτινέγκο, όπου συγκροτήθηκαν σε σώμα και έγινε παράλληλα και ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων και καθηκόντων. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει: «Ο κ. Γιώργος Στειακάκης θα ηγείται του 15μελούς διοικητικού σχήματος το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Μετά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία του συλλόγου μας στο Μαρτινέγκο,  το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Στειακάκης Γιώργος

Αντιπρόεδρος Α΄: Καραταράκης Λευτέρης

Αντιπρόεδρος – υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων : Κατρινάκης Γιώργος

Γενικός Γραμματέας: Μπροκαλάκης Γιάννης

Ταμίας: Βρέντζος Σπύρος

Γενικός Αρχηγός – υπεύθυνος ομάδων υποδομής: Σεβαστάκης Μανόλης

Υπεύθυνος Οικονομικού Σχεδιασμού: Μποβολέτης Διονύσης

Υπεύθυνος τμημάτων καλαθοσφαίρισης: Γιαννουλάκης Βαγγέλης

Υπεύθυνος οικονομικής διαχείρισης: Κεφαλογιάννης Μανόλης

Υπεύθυνος υλικού και προμηθειών: Ταμιωλάκης Μανόλης

Υπεύθυνος προγραμμάτων φροντίδας και αξιολόγησης σωματικής κατάστασης αθλητών: Χουλιέρης Νικόλαος

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας: Περατσάκης Γιώργος

Υπεύθυνος χορηγιών: Δανδαρής Σπύρος

Έφορος γηπέδου  και Υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων: Σαμπροβαλάκης Αντώνης

Υπεύθυνος τμημάτων γυναικείου ποδοσφαίρου: Τζανάκης Κωνσταντίνος».

Αμέσως μετά τις εργασίες της πρώτης συνεδρίασης του νέου συμβουλίου, αντιπροσωπεία του αποτελούμενη από τους παράγοντες οι οποίοι βρίσκονται και στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ και συγκεκριμένα οι κ.κ. Στειακάκης, Καραταράκης, Μπροκαλάκης και Σπύρος Βρέντζος, είχαν συνάντηση γνωριμίας με τους κ.κ. Μάγκετ Σάμι και Γιώργο Τουτζάρη, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η μεταξύ τους συνεργασία, για όλα τα θέματα που αφορούν τις δύο διοικήσεις.

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης θα έχουν νέα συνάντηση την Τετάρτη (6/9) το απόγευμα, όπου βάσει ατζέντας πλέον θα προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδιασμού της μεταξύ τους δράσης. Ένα από τα θέματα που «ενώνει» τις δύο διοικήσεις, είναι αυτό της ομάδας Κάτω των 19. Η ομάδα αυτή θα είναι υπό τη σκέπη των ΠΑΕ, η οποία και θα λαμβάνει τις αποφάσεις για αυτήν. Μια από αυτές είναι το ποιος θα είναι ο νέος της προπονητής, με τον Βασίλη Πλεσίτη να είναι αυτός που θα της ηγηθεί, έχοντας ήδη ξεκινήσει προετοιμασία με τους παίκτες που έχουν επιλεγεί να την απαρτίζουν.

Αναφορικά με τις ομάδες υποδομής του συλλόγου, τον έλεγχο των οποίων θα έχει ο Ερασιτέχνης, στους Νέους Εργοτέλη προπονητής θα είναι ο Αντώνης Φραγκάκης, στα Κανάρια ο Γιώργος Βλατάς, ενώ απομένει να επιλεγεί ο προπονητής του Μαρτινέγκο, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.
Κατηγορίες: ΕΚΑΣΚ,ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,ΚΑΝΑΡΙΑ,ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ,ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ