«Ναυάγησε» του Γ. Διαμαντόπουλου στον ΑΟΚ Χανιά
Άσχημες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στον ΑΟΚ Χανιά, αφού ο Γιώργος Διαμαντόπουλος αποτελεί παρελθόν πριν καν γίνει… παρόν για τους νεοφώτιστους στη Γ’ Εθνική. Προσωπικοί λόγοι υποχρεώνουν τον έμπειρο γκαρντ να βρίσκεται στην Αθήνα κι έτσι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τους Χανιώτες, που τον είχαν παρουσιάσει επίσημα πριν από δύο εβδομάδες.

Η σχετική ενημέρωση: «Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Γιώργος Διαμαντόπουλος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει φέτος, την προσπάθεια της ομάδας μας,στη Γ’ Εθνική μπάσκετ. Προσωπικοί λόγοι ανάγκασαν τον σπουδαίο αυτό παίκτη να βρίσκεται στην Αθήνα και να μην είναι εφικτό να είναι στα Χανιά, ώστε να ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα μας.

Παρά το γεγονός, ότι η εξέλιξη αυτή μας λυπεί, διότι στηρίξαμε πολλά στον Γιώργο Διαμαντόπουλο ενόψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου, τού ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, τόσο για τη συνέχεια της καριέρας του, όσο και για τη ζωή του ευρύτερα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ΑΟΚ Χανιά είναι υποχρεωμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις, ώστε το ρόστερ του να ενισχυθεί με άλλον αθλητή υψηλής ποιότητας και αξίας για τα δεδομένα της κατηγορίας που θα αγωνιστεί φέτος».
Κατηγορίες: Γ ΕΘΝΙΚΗ,ΜΠΑΣΚΕΤ