Οργανώνεται εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου…
Μπορεί ο Τάκης Γκώνιας και οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη να βρίσκονται στο κατακόρυφο της προετοιμασίας και δουλειάς τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, δεν είναι όμως το… χορτάρι το μοναδικό πεδίο στο οποίο οργανώνεται ο Εργοτέλης…

Όπως για να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League χρειάσθηκε να φτιάξει ένα σύνολο από το μηδέν, το ίδιο συμβαίνει και σε ότι έχει να κάνει με τη λειτουργία της νεοσύστατης ΠΑΕ. Η εγκατάσταση στα νέα γραφεία στην περιοχή της Ανάληψης είναι το πρώτο και από τα πλέον βασικά «βήματα» που έγιναν και αναμένεται μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες να ακολουθήσουν και άλλα.

Παράλληλα με την οργάνωση της ΠΑΕ, υπάρχουν στο μυαλό του Μάγκετ Σάμι και άλλες δραστηριότητες που θέλει να πραγματοποιήσει, καθώς έχει εκπονήσει συγκεκριμένο πλάνο πάνω στο οποίο θέλει να λειτουργεί ο Εργοτέλης, σε κάποια σημεία με άμεση συνεργασία και με τον Ερασιτέχνη. Πάνω σε αυτό εξάλλου ήταν και οι συζητήσεις που έγιναν προ καιρού ανάμεσα στις δύο πλευρές και οι οποίες έχουν αρχίσει ήδη να υλοποιούνται.

Ένα από τα ζητήματα που πρόκειται να απασχολήσουν τον μεγαλομέτοχο της κρητικής ομάδας και που μάλιστα έχει άμεση συνάρτηση και με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, είναι να μπορέσει ο Εργοτέλης να αποκτήσει τον δικό του χώρο στον οποίο θα μπορεί να προπονείται, αλλά και να τον χρησιμοποιεί παράλληλα και για άλλες αγωνιστικές δράσεις. Είναι εξάλλου κάτι που είχε τονίσει ο κ. Σάμι από την πρώτη στιγμή που εξέφρασε ενδιαφέρον για τους κιτρινόμαυρους. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μάλιστα, εξελίξεις πάνω σε αυτό να υπάρξουν σύντομα.

Όλα αυτά έχουν πλέον δρομολογηθεί και δίχως πλέον το βάρος να είναι στις μετεγγραφές, τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη, θα γίνονται κινήσεις σε όλους τους τομείς. Την ίδια ώρα οι προπονήσεις και το πρόγραμμα της προετοιμασίας συνεχίζονται κανονικά. Θετικό για τον Εργοτέλη είναι η δεδομένη μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος, η οποία θα του δώσει περισσότερο χρόνο και θα μπορέσει να συμπληρώσει τις απαιτούμενες εβδομάδες προετοιμασίας. Παραμένει ακόμα η εκκρεμότητα από την ΕΠΟ για τον ορισμό του αγώνα κυπέλλου στις Σέρρες, η οποία και θα κρίνει το πότε θα γίνει το δεύτερο φιλικό με τον ΟΦΙεράπετρας.
Κατηγορίες: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ