Ο Λ. Βασιλειάδης στην ΑΕ Μυλοποτάμου
Στην ΑΕ Μυλοποτάμου δεν άργησαν καθόλου να βρουν τον αντικαταστάτη του Νίκου Κωτσοβού στον πάγκο τους, αφού ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Λευτέρη Βασιλειάδη. Ο πρώην τεχνικός, έτσι, του Ηροδότου θα καθοδηγήσει τους Ρεθυμνιώτες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον προπονητή Λευτέρη Βασιλειάδη, τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΜ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία! Ο πρώην προπονητής του Ηροδότου, του Ηρακλή Ψαχνών και του Ιωνικού ήρθε σε συμφωνία πριν λίγο με την διοίκηση, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο κ. Βασιλειάδης σημείωσε πέρυσι με τον Ηρόδοτο ένα ιστορικό επίτευγμα κατακτώντας 4 τρόπαια – πρωτάθλημα Α1 ΕΠΣΗ, Κύπελλο ΕΠΣΗ, Κύπελλο Ερασιτεχνών, Super Cup Ερασιτεχνών- κάνοντας μάλιστα και ρεκόρ στη συγκομιδή βαθμών και τερμάτων στο πρωτάθλημα της Α1 Ηρακλείου.

Λ.Βασιλειάδης: »Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, το Δ.Σ. και τον Τεχνικό Διευθυντή για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι παραπάνω. Θα ενημερωθώ από τον τεχνικό Διευθυντή για τα τρέχον θέματα της ομάδας και σε συνεργασία μαζί του θα πορευτούμε για τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.»
Κατηγορίες: Γ ΕΘΝΙΚΗ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ