«Πρώτη» Κουτσιανικούλη, ετοιμοπόλεμος ο Χαντί
Ευχάριστα νέα για τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος θα έχει πλέον στη διάθεσή του και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος έφτασε στο Ηράκλειο και αναμένεται την Τετάρτη (13/9) το απόγευμα να κάνει την παρθενική του προπόνηση με την νέα… παλιά του ομάδα.

Ο Θεσσαλός μεσοεπιθετικός εκτιμάται πως είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς μετείχε στην προετοιμασία και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λάρισας μέχρι πρότινος, οπότε και έλυσε με αυτήν τη συνεργασία του. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο δίτερμα του Σαββάτου (16/9) στις 5:00 με τον Ηρόδοτο στο ΒΑΚ.

Στον αγώνα αυτό ετοιμοπόλεμος θα είναι και ο Άγγελος Χαντί, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Τα προβλήματα πλέον περιορίζονται στους γνωστούς απόντες Περογαμβράκη και Μονιάκη, αλλά και στον Γιάννη Δερμιτζάκη ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και ο Μανόλης Φαζός.

Το πρόγραμμα της συνέχειας περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις μέχρι το Σάββατο, οπότε και έχει ορισθεί το φιλικό με τον Ηρόδοτο.
Κατηγορίες: ΟΦΗ