Ευκαιρία για συμπεράσματα στο Ρέθυμνο
Το σαββατοκύριακο προσφέρεται για εξαγωγή… συμπερασμάτων στο Ρέθυμνο Cretan Kings. Συγκεκριμένα, οι «βασιλιάδες» αύριο και μεθαύριο θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια με τη δευτεραθλήτρια Σουηδίας Sodertalje Kings.

Ο Νίκος Βετούλας, έτσι, θα έχει την ευκαιρία να… τσεκάρει την πρόοδο του συγκροτήματός του. Θα λείψει, βέβαια, ο τραυματίας Γιαννόπουλος, αλλά και πιθανότατα ο Ράιτ, που ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα. Το σαββατιάτικο ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ σ’ αυτό της Κυριακής η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τον κόσμο.

Ο νεαρός προπονητής μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και για τα «τεστ» που έρχονται. Είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο προετοιμασίας όλον αυτόν τον καιρό. Τα επόμενα δύο φιλικά είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε αρκετά πράγματα.

Θέλουμε να προσθέσουμε κάποια στοιχεία στο θέμα της τακτικής, ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Όμως, είμαστε άτυχοι γιατί θα απουσιάσει ο Γιαννόπουλος και κατά πάσα πιθανότητα και ο Ράιτ, περιορίζοντας τις επιλογές μας. Το μόνο αρνητικό είναι αυτό. Δηλαδή ότι δεν έχουμε όλη την ομάδα και το ροτέισον είναι περιορισμένο ακόμη και στις προπονήσεις και σίγουρα αυτό δεν μας κάνει καλό.

Εμείς είμαστε μία αθλητική και καινούρια ομάδα που έχει αρκετές δυνατότητες. Πρέπει να καταλάβουμε περισσότερο πως γίνεται το παιχνίδι εδώ στην Ελλάδα και να γίνουμε καλύτεροι στο παιχνίδι 5 εναντίον 5. Μην ξεχνάμε πως έχουν έρθει 6 καινούρια παιδιά που δεν έχουν παίξει ξανά στην Ελλάδα. Εδώ τόσο τα εντός, όσο και τα εκτός έδρας παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, οπότε χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση σε αυτά που έχουμε δουλέψει».
Κατηγορίες: Basket League,ΜΠΑΣΚΕΤ