«Κινητοποίηση» μετόχων, έκλεισαν οι υποθέσεις Βουό και Ράντι
Το απαιτούμενο αποτέλεσμα φαίνεται πως είχε η εξαγγελία συνέντευξης τύπου από τον πρόεδρο  της ΠΑΕ ΟΦΗ Φώτη Τσάλο, στην οποία θα έφερνε τους μετόχους προ των ευθυνών τους.

Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζεται μια κινητοποίησή τους, προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για να ρυθμιστούν οι προσφυγές που υπάρχουν. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, με πρωτοβουλία –πέραν του Φ. Τσάλου- και των κ.κ. Καράτζη και Χαλκιαδάκη, συγκεντρώθηκε ένα ποσό που αγγίζει τις 30 χιλιάδες ευρώ και από το οποίο τακτοποιήθηκαν ήδη οι περιπτώσεις των Πάτρικ Βουό και Ιμπάν Ράντι.

Ο Ιβοριανός μάλιστα απέστειλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και έτσι η υπόθεσή του είναι πλέον παρελθόν. Με τον Ράντι έχει επίσης επέλθει συμφωνία και απομένονται και από αυτόν τα υπογεγραμμένα αποδεικτικά και η απόσυρση της προσφυγής του. Η κινητοποίηση αυτή και το κλείσιμο των δύο αυτών υποθέσεων, δεν σημαίνει πως δεν θα γίνει η εν λόγο συνέντευξη τύπου από τον επικεφαλής της διοίκησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί κανονικά, την Πέμπτη 21 ή την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή ο Φώτης Τσάλος θα αναφερθεί αναλυτικά στο τι έχει κάνει ως τώρα ως πρόεδρος της ΠΑΕ και κύριος χρηματοδότης της, το ποιοι έχουν στηρίξει οικονομικά την προσπάθειά του, αλλά και ποιοι όχι. Στις σκέψεις του προέδρου της ΠΑΕ μάλιστα είναι να γίνεται μια τέτοια συνέντευξη ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου ο κόσμος να γνωρίζει τις κινήσεις που γίνονται, αλλά και αυτές που απαιτείται να γίνουν και στη διάρκεια της χρονιάς, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα.

Συμφωνία για την ασφάλιση παικτών

Παράλληλα με κινήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες εκ μέρους του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, υπήρξε συμφωνία με ασφαλιστική εταιρεία, προκειμένου να ασφαλιστούν για τη νέα αγωνιστική χρονιά οι ποδοσφαιριστές, όπως απαιτείται. Πρόκειται όπως τονίζεται για μια εξαιρετικά συμφέρουσα οικονομικά συμφωνία η οποία ταυτόχρονα καλύπτει στο ακέραιο τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών. Λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές επίσημα από την ΠΑΕ μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Τεστ ενδυνάμωσης των ποδοσφαιριστών

Τη δυνατότητα να διαπιστώσει την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του θα έχει άμεσα ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τα τεστ ενδυνάμωσης (cybex), στα οποία υποβάλλονται αυτές τις ημέρες ανά γκρουπ οι παίκτες, έπειτα από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, με τα προβλήματα όμως να μη λείπουν, καθώς οι Κομεσίδης και Οικονόμου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο πρώτος στη μέση και ο δεύτερος στον τετρακέφαλο. Οι δύο ποδοσφαιριστές απέχουν προληπτικά του κανονικού προγράμματος. Οι Φαζός, Μονιάκης και Περογαμβράκης επίσης συνεχίζουν τα δικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Όλη την εβδομάδα οι προπονήσεις θα είναι απογευματινές, ενώ για το Σάββατο 23/9 στις 5:00, έχει προγραμματιστεί το επόμενο φιλικό, με αντίπαλο την νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική ομάδα της Παλαιόχωρας. Ο αγώνας θα γίνει στο ΒΑΚ και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.
Κατηγορίες: ΟΦΗ