Οι δηλώσεις Κουντούρη-Πίτσου, μετά το ντέρμπι
Την άποψη τους πως θα μπορούσαν τόσο ο Αλμυρός, όσο και ο Γιούχτας, να είχαν πάρει τη νίκη, εξέφρασαν μετά τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι Κώστας Κουντούτης και Μηνάς Πίτσος.

Ο προπονητής του Αλμυρού, Κώστας Κουντούρης, τόνισε: «έγινε ένα ανοιχτό και γρήγορο παιχνίδι. Ιδιαίτερα στην επανάληψη, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη, καθώς είχαμε κλασσικές ευκαιρίες, τουλάχιστον τρεις στον αριθμό, έναντι μία του αντιπάλου. Μπορεί ο Γιούχτας να είχε την κατοχή στην επανάληψη, όμως εμείς, μέσα από αντεπιθέσεις δημιουργήσαμε περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες για γκολ».

Από την άλλη, ο τεχνικός του Γιούχτα Μηνάς Πίτσος, ανέφερε: «Το σκορ θα έλεγα ότι μας αδικεί. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά μας έλειπε μόνο το γκολ. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα και σ’ ένα κακό αγωνιστικό χώρο, που δυσκόλευε και τις δύο ομάδες. Ο Αλμυρός είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και κανείς δε θα περάσει εύκολα απ’ την έδρα του. Θέλαμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε, όμως είναι σημαντικό που δε χάσαμε κιόλας. Ελπίζω πως στα επόμενα ματς να κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ».
Κατηγορίες: ΑΛΜΥΡΟΣ,ΓΙΟΥΧΤΑΣ