Συνεχίζει με “Lotto” ο Εργοτέλης
Με τη γνωστή ιταλική εταιρεία αθλητικής ένδυσης “Lotto Sport Italia” θα συνεχίσει τη συνεργασία του στο συγκεκριμένο τομέα ο Εργοτέλης.

Όπως και πέρσι, έτσι και εφέτος τους κιτρινόμαυρους θα «ντύνει» η ίδια εταιρεία, με διαφορετικές όμως από σχεδιαστικής άποψης, εμφανίσεις. Προσώρας δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς θα είναι οι νέες εμφανίσεις, κάτι που κρατούν ως έκπληξη οι άνθρωποι του Εργοτέλη.

Μόλις οριστικοποιηθούν κάποιες τελευταίες «πινελιές» της συμφωνίας που απομένουν και παραλάβουν στην κρητική ομάδα το νέο υλικό, θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας, οπότε και θα γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» της νέας εμφάνισης. Είναι δεδομένο πως μαζί θα γίνει και η παρουσίαση της ομάδας η οποία θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα.

Το πότε θα γίνει η συγκεκριμένη παρουσίαση, είναι ακόμα άγνωστο καθώς όπως έχουμε προαναφέρει οι διοικούντες θέλουν σε αυτή να είναι και ο Ενταγιέ, η υπόθεση του οποίου δεν έχει ακόμα κάτι νεότερο. Θέμα ημερών είναι και η παρουσίαση των καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις συνεχίζονται με απόντες από το κανονικό πρόγραμμα τους Κυριακίδη και Μπάτζιο. Ο πρώτος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο, ενώ ο αρχηγός του Εργοτέλη ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Αυτοί θα είναι και οι δεδομένοι απόντες, από το Σαββατιάτικο φιλικό με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο.

Για τον αγώνα αυτόν όπως έγινε γνωστό, θα ανοίξουν τρεις θύρες. Οι 1, 20 και 11. Στις δύο πρώτες θα βρίσκονται φίλαθλοι του Εργοτέλη και στην 11 όσοι φίλαθλοι του ΟΦΗ θελήσουν να παρακολουθήσουν οργανωμένοι τον αγώνα. Έξω από τις θύρες θα υπάρχουν κιόσκια, τα οποία και θα πωλούν την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια της αναμέτρησης, η τιμή των οποίων θα είναι 5 ευρώ.
Κατηγορίες: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ