Συνάντηση Παπαδόπουλου με το τμήμα scouting
Συζήτηση με τους ανθρώπους οι οποίοι απαρτίζουν το νευραλγικό τμήμα scouting είχε μετά την προπόνηση της Πέμπτης (12/10) ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο επικεφαλής του τμήματος Κώστας Γιαπιτζόγλου, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ και μέλος του τμήματος Παύλος Αδάμος, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του συλλόγου και μέλος του τμήματος Πέτρος Μαρινάκης και ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ Κώστας Ζερβάκης.

Οι παραπάνω στη συζήτηση που είχαν, έθεσαν το πλαίσιο συνεργασίας του προπονητικού επιτελείου του ΟΦΗ με το τμήμα scouting, ενώ έγινε διάλογος για θέματα που αφορούν τον τρόπο που πρέπει να κινηθεί ο σύλλογος, στο ευαίσθητο ζήτημα αυτό.

Η επιλογή παικτών για τις υποδομές, αλλά και για την πρώτη ομάδα, οι συνεργάτες που θα υπάρχουν σε όλα τα μέρη της Κρήτης, αλλά και στην υπόλοιπη ομάδα, ο τρόπος λειτουργίας της Κ19 του ΟΦΗ, αλλά και των τμημάτων υποδομής, ήταν μερικά από τα θέματα συζήτησης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, έδωσε χρήσιμα στοιχεία και κατευθύνσεις στα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ, για τον τρόπο που η συνεργασία των δυο πλευρών, μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Όπως τονίζουν στον ΟΦΗ η συνεργασία του τμήματος scouting με το τεχνικό επιτελείο και ειδικότερα με το Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι η «κορυφή της πυραμίδας» θα είναι πλέον καθημερινή.
Κατηγορίες: ΟΦΗ