Απεβίωσε ο Γ. Μαρκατάτος




Θλίψη στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο, προκάλεσε η είδηση του απροσδόκητου χαμού του Γιώργο Μαρκατάτου, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων, γενικός αρχηγός στην ομάδα του Αλμυρού.

Ο Γιώργος Μαρκατάτος ήταν ένας άνθρωπος του αθλητισμού, στήριζε κάθε προσπάθεια στην ευρύτερη περιοχή του Μαλεβιζίου, ενώ είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος στον Δήμο Μαλεβιζίου αλλά και πρόεδρος στον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας & Παιδείας Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.).

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη στη τοπική κοινωνία, ενώ ο ΕΓΟΗ με ανακοίνωση του, αποχαιρετάει τον Γιώργο Μαρκατάτο, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στον χώρο του αθλητισμού και στην κοινωνία γενικότερα.

Ο Αλμυρός στην ανακοίνωση του, αναφέρει«Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Γιώργου αλλά και στην οικογένεια του Αλμυρού, γιατί ο Γιώργης μας δυστυχώς έφυγε για το μακρινό ταξίδι πολύ νωρίς. Θα θέλαμε να επισημάνουμε πως ότι καλό έχει γίνει στον Αλμυρό τα τελευταία χρόνια, οφείλεται κυρίως στο Σκανταλογιώργη μας, γιατί αυτός ήταν που τότε ήμασταν πέντε και έξι χρόνων, μας έδωσε τα κίνητρα και τα ερεθίσματα να αγαπήσουμε αυτήν την ομάδα μέσα από την καρδιά μας, όπως το ‘κάνε ο ίδιος ο Γιώργης τόσα χρόνια. Γιώργη, σου ευχόμαστε καλό ταξίδι και να ξέρεις ότι αυτό που ξεκίνησες με την ομάδα της καρδιάς σου, το άφησες σε ανθρώπους που τους έκανες εσύ να το αγαπήσουν, γι’αυτό σου υποσχόμαστε ό’τι θα κάνουμε και εμείς το ίδιο με τις επόμενες γενιές των παιδιών του Δήμου μας, ώστε να είσαι περήφανος γι’ εμάς. Να μας βλέπεις από ‘κει ψηλά και να ξέρεις ότι άφησες μεγάλη κληρονομιά πίσω σου, την Αλμυρή οικογένεια. Με αγάπη, εκτίμηση αλλά και λύπη, το Δ.Σ. της δικής σου ομάδας, του ΑΛΜΥΡΟΥ».

Στην ανακοίνωση του, ο ΕΓΟΗ, αναφέρει: «Η διοίκηση του ΕΓΟΗ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Μαρκατάτου για τον θάνατο του. Ο Γιώργος έφυγε για το αιώνιο ταξίδι και πίσω του άφησε μεγάλη προσφορά στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο, προσφορά-παρακαταθήκη για το μέλλον και άπαντες οφείλουν να του το αναγνωρίσουν εάν δεν το έχουν κάνει ήδη…».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΟΦΑΜ, στην οποία τονίζει: «Η Διοίκηση του Ο.Φ.Α.Μ. , ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Μαρκατάτου για το θάνατο του. Ευχαριστούμε τον εκλιπόντα από καρδιάς για την προσφορά του στην ομάδα μας,καθώς χάρη στη δική του μεσολάβηση στην Περιφέρεια Κρήτης απέκτησε ο Ο.Φ.Α.Μ. τα δικά του αποδυτήρια στο γήπεδο του Ε.Γ.Ο.Η. και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ… Με το θάνατο του η κοινωνία μας μένει πιο φτωχή και το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο… Ο Θεός ας αναπαύσει τη ψυχή του…».

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Grandsport.gr, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στους οικείους του Γιώργου Μαρκατάτου…




Κατηγορίες: ΑΛΜΥΡΟΣ,ΕΓΟΗ,ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ,ΟΦΑΜ,ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ