Επίσκεψη Σ. Αρναουτάκη στο γήπ. Αστριτσίου!
Το γήπεδο του Αστριτσίου, το οποίο βρίσκεται στην τελική ευθεία, επισκέφτηκαν τοπικοί φορείς και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, προκειμένου να διαπιστώσουν την εξέλιξη των εργασιών, ενώ η Τοπική Κοινότητα με ανακοίνωση της, ευχαρίστησε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και βοήθησαν γι’αυτό το σπουδαίο έργο, όπως το χαρακτηρίζουν.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Λυδατάκης και εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας, βρέθηκαν στο υπό κατασκευή γήπεδο Αστριτσίου και ενημερώθηκαν για την πρόοδο των εργασιών.

Η τοπική κοινότητα Αστριτσίου, με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη, τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού κ. Συριγωνάκη, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Πιτσούλη, όπως επίσης τον Δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων κ. Κοκοσάλη και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Λυδατάκη για το ενδιαφέρον τους και τη βοήθεια τους στο «σπουδαίο αυτό έργο με κοινωνικό και αθλητικό αντίκτυπο», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Κατηγορίες: ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,ΤΡΙΤΩΝΙΑ