«Τέλος εποχής» για Παρασχο και Πλατανιά
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά μετά από 2,5 χρόνια αποτελεί ο Γιώργος Παράσχος, με τη χανιώτικη ΠΑΕ να ανακοινώνει επίσημα τη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Σε αυτή τονίζει πως ο Γιώργος Παράσχος αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον σύλλογο και εξάρει την προσφορά του στην ομάδα, αλλά και το ήθος του. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει, ο Νίκος Μαναρώλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει πως έπειτα από συνάντηση που υπήρξε μεταξύ του προέδρου κ.Μανώλη Μαθιουλάκη και του τεχνικού κ .Γιώργου Παράσχου, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον κ.Παράσχο, καθώς στα περίπου τρία χρόνια που κράτησε τα ηνία της ομάδας, ξεχώρισε όχι μόνο για την σημαντική προσφορά του, που είχε ως αποκορύφωμα την πορεία των δύο τελευταίων ετών, αλλά και το ήθος του. Είναι δεδομένο ότι η παρουσία του θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων εύχεται στον κ.Παράσχο ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική του συνέχεια, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει, ο κ.Νίκος Μαναρώλης».
Κατηγορίες: Super League