Α. Ζαφείρης: «Περιμένω πολλά από αυτήν την ομάδα…»
Πολλά περιμένει από τον Πόρο στο μέλλον αλλά και από τον ίδιο του τον εαυτό, ο Αλέκος Ζαφείρης, όπως χαρακτηριστικά τόνισε σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Grandsport.gr, με αφορμή το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΟΦΑ για την 8η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Αρχικά ο Αλέκος Ζαφείρης αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΟΦΑ, λέγοντας: «αγωνίζονται δύο ομάδες πολύ καλές, αυτό έχει αποδειχτεί στα περισσότερα παιχνίδια, τόσο εμείς, όσο και ο ΟΦΑ σκοράρουμε συνεχώς κάτι που ενδεχομένως να γίνει και τη Κυριακή, εγώ προσωπικά περιμένω πολλά γκολ σε αυτό το παιχνίδι».

Στη συνέχεια, αιτιολόγησε την απόφαση του να αφήσει τις υψηλότερες κατηγορίες και να αγωνιστεί στην Α2 με τη φανέλα του Πόρου, τονίζοντας: «ήρθαν και με βρήκαν άνθρωποι, πάνω απ’όλα άνθρωποι, αυτό τα λέει όλα και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Ερωτηθείς για το επίπεδο του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ, ο Αλέκος Ζαφείρης, τόνισε: «είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, μην ξεγελάει κανέναν πως δεν είναι η πρώτη κατηγορία, έχει μεγάλη δυναμικότητα και οι διαφορές των ομάδες είναι μικρές».

Τέλος, ερωτήθηκε για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Πόρο και τον ίδιο, τονίζοντας: «στον Πόρο είμαστε μία οικογένεια, αυτό μας κάνει να δενόμαστε περισσότερο σαν ομάδα. Εγώ προσωπικά, περιμένω πολλά από μένα και από αυτήν την ομάδα στο μέλλον…».
Κατηγορίες: ΠΟΡΟΣ,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ