Ο ξεχωριστός αποχαιρετισμός στον Γ. Παράσχο (Video)
Με τον τρόπο που του αξίζει αποχαιρέτησε τον Γιώργο Παράσχο η διοίκηση του Πλατανιά. 

Οι χανιώτες με ένα καλαίσθητο και συνάμα συγκινητικό video, το οποίο συνοδεύει μια μελιστάλακτη ανακοίνωση, είπαν το “αντίο” τους στον κορυφαίο προπονητή που είχαν στην ιστορία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς αναφέρει: «Λένε ότι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έπειτα από περίπου τρία χρόνια, ο κύκλος στην συνεργασία της ομάδας μας με τον Γιώργο Παράσχο έκλεισε.

Ομως, σε αντίθεση με πολλούς άλλους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο του Πλατανιά, ο κ.Παράσχος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του. Όμορφο ποδόσφαιρο, καλύτερη θέση στην Super League στην ιστορία του Πλατανιά, γενική αναγνώριση από την πλειοψηφία των αντιπάλων, όχι μόνο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για το ήθος του.

Αυτό το μαγικό ταξίδι πραγματοποιήθηκε χάρη στον καλύτερο προπονητή που πέρασε από την ομάδα μας, για αυτό δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν, καθώς στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν λες ποτέ.

Ο κ.Παράσχος ανέλαβε τον Πλατανιά στις 15 Μαρτίου του 2015 και έκατσε στον πάγκο σε συνολικά 90 παιχνίδια, με απολογισμό 33 νίκες, 25 ισοπαλίες και 32 ήττες.

Ο Γιώργος Παράσχος ήρθε στον Πλατανιά ξένος και έφυγε φίλος… Τον ευχαριστούμε για όλα».

Και το video που τη συνοδεύει:
Κατηγορίες: Super League,VIDEO