Έτοιμο το Ικάριο γήπεδο…
Οι εργασίες κατασκευής του Ικάριου γηπέδου στην Ν. Αλικαρνασσό ολοκληρώθηκαν και δημιουργήθηκε ένα πραγματικό… στολίδι. Πρόκειται πλέον για ένα σύγχρονο γήπεδο, όπου τοποθετήθηκε συνθετικός τάπητας, περίφραξη, αλλά και ο απαιτούμενος εξοπλισμός.

Το έργο είχε συνολικό προϋπολογισμό τις  375.000 ευρώ  και τελικό ποσό σύμβασης τις 225.607 ενώ η χρηματοδότηση του είναι από ίδιους πόρους του Δήμου Ηρακλείου.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του Ικάριου γηπέδου ποδοσφαίρου σε δημοτική έκταση στη θέση Ρουσές της Νέας Αλικαρνασσού. Στο σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου τοποθετήθηκε περίφραξη, συνθετικός χλοοτάπητας και ο απαιτούμενος εξοπλισμός.

Πρόκειται για ένα έργο με συνολικό προϋπολογισμό τις  375.000 ευρώ  και τελικό ποσό σύμβασης τις 225.607 ενώ η χρηματοδότηση του είναι από ίδιους πόρους του Δήμου Ηρακλείου.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός γνωρίζοντας τις ανάγκες που καλύπτει η εν λόγω αθλητική εγκατάσταση στην περιοχή επεσήμανε ότι «πρόκειται για ένα μικρό στολίδι στην Δημοτική Ενότητα της Νέας Αλικαρνασσού που θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή».
Κατηγορίες: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ