Επιστροφές…
Μπορεί να έχουν παγώσει τα χαμόγελα όλων στον ΟΦΗ στο άκουσμα του σοβαρού τραυματισμού του Άγγελου Οικονόμου, μοιραία όμως πρέπει άπαντες να προσαρμοστούν στην πεζή πραγματικότητα και στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αυτή, θέλει τον ΟΦΗ να δοκιμάζεται στα Τρίκαλα κόντρα στην τοπική ομάδα, με τον Νίκο Παπαδόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του να μπαίνουν πλέον για τα καλά στους ρυθμούς του αγώνα, με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (14/11). Σε αυτήν ο τεχνικός του Ομίλου είδε τους Δημήτρη Σιώπη και Βαγγέλη Πλευράκη να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα και πλέον να τίθενται αμφότεροι στη διάθεσή του.

Δεδομένες για μια ακόμα αναμέτρηση είναι οι τραυματίες Κοιλιάρας, Μονιάκης και Περογαμβράκης, πλέον και ο Οικονόμου. Ο τελευταίος είναι σε άμεση επαφή με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, περιμένοντας την ειδοποίησή του για την επέμβαση αποκατάστασης της ρήξη προσθίου χιαστού που υπέστη στον αγώνα με τον Αιγινιακό, κάτι που θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Με προπόνηση που θα γίνει  την Τετάρτη το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου στις 3:00 με τα Τρίκαλα.
Κατηγορίες: ΟΦΗ