Πίστη πως… θα γυρίσει
Μπορεί σε τρεις αγώνες να μην έχει γευθεί ακόμα τη χαρά της νίκης, αυτό σε καμία περίπτωση πάντως δεν πτοεί κανέναν στο στρατόπεδο του Εργοτέλη και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως θα αναστραφεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Η αισιοδοξία αυτή πηγάζει βέβαια από την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, αλλά και από τη βελτίωση που παρουσιάζουν οι δύο από τους τρεις άτυχους ποδοσφαιριστές του στην αρχή της χρονιάς, ο Μανόλης Ροβίθης και ο Κώστας Κυριακίδης. Ο Ροβίθης συνεχίζει το θεραπευτικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που του έχει δοθεί από το ιατρικό επιτελείο, τα ως τώρα αποτελέσματα του οποίου είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά.

Αν συνεχισθεί εξίσου καλά τότε θα αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, αλλά αντίθετα θα ξεκινήσει και τρέξιμο, κάτι που θα σημάνει την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Όλα αυτά βέβαια θα γίνουν, όπως γίνονται ήδη, με την επίβλεψη των γιατρών της ομάδας και τις εισηγήσεις τους.

Εξίσου θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται και από τον Κώστα Κυριακίδη, ο οποίος έχει πλέον μπει στην τελική ευθεία της δικής του αποθεραπείας. Ήδη ακολουθεί καθημερινά μέρος του κανονικού προγράμματος των προπονήσεων και είναι θέμα ημερών να ενταχθεί απόλυτα σε αυτό και θα τεθεί στη διάθεση του Τάκη Γκώνια για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Την Τρίτη (14/11) είχε δοθεί ρεπό στους παίκτες, οι οποίοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο Παγκρήτιο, την Τετάρτη. Ο Γκώνιας εκμεταλλευόμενος το ρεπό, παρακολούθησε τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας Κάτω των 19 ετών, η οποία επικράτησε με 2-1 της Ρωσίας και πανηγύρισε ως δεύτερη την πρόκρισή της στην Elite Round Under 19, με τελικό στόχο να βρεθεί στα τελικά του Euro.

Σ. Λαμπράκης: «Με χαρά, σεβασμό και… χωρίς πούλμαν»

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Libero για τον αγώνα με τον Άρη, ο Σταύρος Λαμπράκης ανέφερε πως η ομάδα του θα έχει σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά σε καμία περίπτωση πρόθεση να παίξει καταστροφικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα είπε πως: «Θα είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα που έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής.

Ο Άρης έχει ξεκινήσει αρκετά δυναμικά και, σίγουρα, έχει αυτοσκοπό την άνοδο. Εμείς είμαστε μία ομάδα που θέλουμε να χτίσουμε τις βάσεις φέτος, για να πετύχουμε την άνοδο τα επόμενα χρόνια. Με διαφορετικούς στόχους οι δύο ομάδες.

Εμείς βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, άσχετα αν ο βαθμολογικός πίνακας δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Έχουμε κάνει τρία παιχνίδια εξαιρετικά στα οποία αξίζαμε την νίκη, όμως η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη και έχουμε μόλις δύο βαθμούς. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Εμείς το βλέπουμε σαν κίνητρο κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα.

Μας λείπουν τέτοια παιχνίδια και θα το αντιμετωπίσουμε με χαρά και σεβασμό. Δεν θα βάλουμε κανένα πούλμαν μπροστά στην εστία. Ποτέ δεν το κάναμε. Ο προπονητής μας και οι παίκτες μας θέλουν να παίζουν ποδόσφαιρο και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».
Κατηγορίες: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ