Περιχαρής ο Κουτεντάκης, «αναμενόμενη» η κακή εμφάνιση για τον Κουντούρη
Αναμενόμενη η κακή εμφάνιση αλλά όχι η ήττα με 5-0, ήταν για τον Κώστα Κουντούρη, με βάση τα όσα είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες όπως τόνισε ο ίδιος, ενώ ο Μιχάλης Κουτεντάκης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του Αλμυρού, μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε: «η είναι αλήθεια είναι πως ήταν αναμενόμενο να μην έχουμε καλή εμφάνιση, λόγω των περιορισμένων προπονήσεων μας λόγω των υποχρεώσεων και απουσιών ποδοσφαιριστών. Περίμενα ότι δεν θα είμαστε στη καλύτερη μας μέρα, αλλά δεν περίμενα να δεχτούμε και πέντε γκολ. Είχαμε κακή εικόνα, κακή τοποθέτηση, κακή κυκλοφορία αλλά το σκορ δεν ήταν για 5-0. Το Τυμπάκι ήταν καλύτερο, εμείς κοιτάμε πλέον τη συνέχεια και επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα».

Από την άλλη, ο Μιχάλης Κουτεντάκης, τόνισε: «συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, σε όλους ακόμα και στις αλλαγές. Ξέραμε τη κρισιμότητα του παιχνιδιού, ήμασταν προετοιμασμένοι και αυτό φάνηκε. Παίξαμε σοβαρά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μας ενδιαφέρει το θέλαμε, θέλουμε να προχωρήσουμε. Συγχαρητήρια στον Αλμυρό, εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».
Κατηγορίες: ΑΛΜΥΡΟΣ,ΑΟΤ