Αντ. Μπουρσέλης: «Υπάρχουν παίκτες που παρακαλάνε να παίξουν στον Εργοτέλη»
Μπορεί να είναι μόλις 23 ετών, όμως παράλληλα είναι και από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας του. Ο λόγος για τον Αντώνη Μπουρσέλη ο οποίος μίλησε στο grandsport.gr για τον εφετινό Εργοτέλη, την ως τώρα πορεία του, τη… νέα του θέση, αλλά και τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη.

Την πρώτη φορά που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα, ήταν… αμούστακος, πλέον στη δεύτερη θητεία του στον Εργοτέλη, είναι παίκτης ώριμος και φτασμένος. Μιλώντας στο grandsport.gr για την επιστροφή του, ο Αντώνης Μπουρσέλης αναφέρει: «Είχα πάντοτε επαφές με τον Σταύρο Λαμπράκη τον οποίο ξέρω χρόνια και γνώριζε πως ήθελα να γυρίσω, καθώς ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα στην οποία γνωρίζω τα πάντα, καθώς έχω μεγαλώσει σε αυτήν.

Δεν ένιωσα ότι είμαι κάπου καινούργιος. Έχουν αλλάξει βέβαια αρκετά πράγματα από τότε που έφυγα μέχρι σήμερα, με πρώτο τον πρόεδρο. Ο κ. Μάγκετ είναι ένας άνθρωπος που δεν τον ήξερα και πλέον που τον έχω μάθει, βλέπω πως είναι συνέχεια κοντά μας. Στην προετοιμασία, στις προπονήσει, στα αποδυτήρια. Έχει καλή σχέση μαζί μας και λειτουργούμε άψογα και επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Έτσι όπως είναι η ομάδα πλέον και οι συνθήκες που επικρατούν στις περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα, υπάρχουν παίκτες που παρακαλάνε να παίξουν στον Εργοτέλη».

Στους τελευταίους αγώνες τον έχουμε δει να αγωνίζεται εξ’ ανάγκης ως δεξιός μπακ, κάτι που όμως δεν τον έχει δυσκολεύσει καθόλου και εξηγεί το γιατί: «Όπως έχει πει ο προπονητής μας, με το στυλ που παίζουμε δεν υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις όταν κάνουμε ανάπτυξη. Και τα δύο μπακ είμαστε ψηλά και παίζουμε ουσιαστικά σαν εξτρέμ, όπως είναι το στυλ και η φιλοσοφία που έχουμε. Είμαι ικανοποιημένος και πιστεύω ότι τα έχω πάει καλά ως τώρα».

Όπως όλοι όσοι έχουν παρακολουθήσει τον εφετινό Εργοτέλη, έτσι και ο Αντώνης Μπουρσέλης θεωρεί πως ο βαθμολογικός απολογισμός ως τώρα, αδικεί την ομάδα: «Για τις τρεις αγωνιστικές που έχουμε παίξει ως τώρα θεωρώ πως μας αδικεί πολύ το γεγονός ότι έχουμε μόνο δυο βαθμούς στο ενεργητικό μας. Θα έπρεπε να είχαμε τουλάχιστον έξι.

Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι όλοι στην ομάδα, είμαστε όμως λίγο άτυχοι ως τώρα και είναι κάτι που θα αλλάξει προς το καλύτερο. Έχουμε δείξει πως είμαστε μια ομάδα που θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και έχει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό στυλ».

Μιλώντας περισσότερο για αυτή την αγωνιστική φιλοσοφία που έχει εφέτος ο Εργοτέλης, τονίζει: «Φαίνεται και το έχουν καταλάβει όλοι πως έχουμε σχέδιο και αγωνιστικό πλάνο σε κάθε ματς που δίνουμε. Είναι κάτι που δουλεύουμε από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Είναι κάτι που αρέσει και στον προπονητή και σε όλους τους παίκτες της ομάδας.

Είναι πράγματα που δεν είχαμε δουλέψει ποτέ ξανά στις ομάδες που ήμασταν και μας τα μεταδίδει καθημερινά ο προπονητής μας. Ο κ. Γκώνιας είναι πολύ διαβασμένος και καταρτισμένος σε όλα και κάθε μέρα τα δουλεύουμε μαζί του».

Την Κυριακή ο Εργοτέλης υποδέχεται στο Παγκρήτιο τον Άρη, σε έναν αγώνα που όπως λέει ο Μπουρσέλης: «Θα είναι δύσκολος, καθώς ο αντίπαλός μας έχει ποιοτικούς παίκτες και καλό σύνολο και θα πρέπει να προσέξουμε να μην κάνουμε λάθη. Και οι δύο ομάδες θέλουν να παίξουν καλά και θα γίνει καλό ματς. Εμείς δεν θα αλλάξουμε κάτι, θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και θα ακολουθήσουμε τη δική μας φιλοσοφία, όπως κάνουμε και θα κάνουμε ανεξαρτήτως αντιπάλου, σε κάθε παιχνίδι μας».
Κατηγορίες: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ