Στα… θρανία
Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τροποποιήσεις και τις αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας είχαν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του Εργοτέλη, σε σεμινάριο που τους έγινε από τον εκπαιδευτή της ΕΠΟ και μέλος της διεύθυνσης ανάπτυξης της ΕΠΣΗ Μιχάλη Γαρεφαλάκη.

Ο έμπειρος παράγοντας της ελληνικής διαιτησίας αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση που του έγινε από τον Εργοτέλη και βρέθηκε την Πέμπτη (23/11) το πρωί στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου, διδάσκοντας στο σεμινάριο για τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις στο χώρο της διαιτησίας.

Εξηγώντας αναλυτικά στους παριστάμενους, ο κ. Γαρεφαλάκης έδωσε τα φώτα του για τα σημαντικά αυτά ζητήματα, ενώ παράλληλα απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν, σε συζήτηση που ακολούθησε του σεμιναρίου. Οι διοικούντες τον Εργοτέλη με ανακοίνωσή τους για το θέμα, αναφέρουν: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Μιχάλη Γαρεφαλάκη για το χρήσιμο εκπαιδευτικό σεμινάριο».

Στα καθαρά αγωνιστικά, η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Δόξα στη Δράμα την Κυριακή (25/11) στις 3:00, κορυφώθηκε χωρίς απρόοπτα, με τον Γκώνια να βλέπει τους παίκτες του να δείχνουν περισσή διάθεση, πάθος και έντονη αυτοπεποίθηση στην προπόνηση, κάτι που αναμένεται να τους βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουν κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Οι κιτρινόμαυροι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή (24/11) με την τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία θα αναχωρήσει το Σάββατο (25/11) το πρωί για τη Δράμα. Μοναδικοί δεδομένοι απόντες είναι οι Ροβίθης και Λαμπάκης.
Κατηγορίες: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ