Τροπαιοθήκη στο «Γεντί Κουλέ»
Την ιδέα του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστα Ζερβάκη υλοποίησε η διοίκηση, με τη δημιουργία χώρου στον οποίο θα βρίσκονται τρόπαια, αλλά και σημαντικά αντικείμενα της ιστορίας του Ομίλου.

Στην ανακοίνωσή της για το θέμα η διοίκηση της κρητικής ομάδας αναφέρει: «Μια ακόμη σημαντική «πινελιά» στη γενικότερη αναμόρφωση των αποδυτηριακών χώρων στο Γεντί Κουλέ, αποτελεί και η τοποθέτηση της τροπαιοθήκης με ιστορικά αντικείμενα του ΟΦΗ, στην είσοδο του γηπέδου.

Μόλις μπαίνει κανείς στα αποδυτήρια του Γεντί Κουλέ, αντικρίζει πλέον σημαντικά τρόπαια της ομάδας, από τις επιτυχίες της και τη συμμετοχή της σε ιστορικούς αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος.

Στο χώρο αυτό, φιλοξενούνται ασφαλώς τα μεγάλα τρόπαια του ΟΦΗ, απο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και του Βαλκανικού Κυπέλλου, αλλά και οι ιστορικές φανέλες της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως και του ιστορικού αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Η τροπαιοθήκη θα εμπλουτιστεί το επόμενο διάστημα και με άλλα αντικείμενα, όπως έγγραφα της ομάδας από την εποχή του Γκέραρντ και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα και φωτογραφίες, τα οποία έχουν συγκεντρώσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί, ότι την κατασκευή της τροπαιοθήκης του ΟΦΗ έκανε η εταιρεία «Έπιπλο Καρπαθιωτάκης» την οποία η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί για μια ακόμη φορά για την πολύ σημαντική προσφορά της σε έργα που έγιναν φέτος στα αποδυτήρια του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τροπαιοθήκη του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ ήταν μια ιδέα του Γενικού Αρχηγού της ομάδας Κώστα Ζερβάκη, ο οποίος έκανε ότι ήταν απαραίτητο για την υλοποίηση της».
Κατηγορίες: ΟΦΗ