Στην Χερσόνησο «μετακομίζει» ο Διαγόρας
Σύντομη δεν αποκλείεται ν’ αποδειχτεί η επιστροφή του Διαγόρα στο «σπίτι» του, μετά την αποχώρησή του από την Ελιά, καθώς η ομάδα της Ανώπολης είναι πολύ πιθανό ν’ αλλάξει έδρα και τα υπόλοιπα ματς της περιόδου ως γηπεδούχος να τα δώσει στην Χερσόνησο.

Οι προπονήσεις, μάλιστα, για το συγκρότημα του Μιχάλη Νοικοκυράκη γίνονται εκεί και το κυριακάτικο παιχνίδι των «κυανοκίτρινων» απέναντι στον Πήγασο θα διεξαχθεί στη νέα τους έδρα. Η ΕΠΣΗ, μάλιστα, ενημέρωσε για τη σχετική αλλαγή, με τη σέντρα, πάντως, να «μεταφέρεται» από τις 15.00 στις 11.00 το πρωί. Οι οριστικές αποφάσεις, ωστόσο, για το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να παρθούν στο επόμενο διάστημα, όταν και θα ξεκαθαρίσει αν ο Διαγόρας συνεχίσει να παίζει στην Χερσόνησο.

Ώρα, βέβαια, άλλαξε και η αναμέτρηση Κανάρια-Εθνικος και από τις 11.00 θα ξεκινήσει στις 17.30. Η σχετική ενημέρωση της Ένωσης: «Σας γνωρίζουμε τις αλλαγές των αγώνων και σας υπενθυμίζουμε ότι τα γηπεδούχα σωματεία, υποχρεούται στη φροντίδα για την παρουσία γιατρού στο γήπεδο και την προετοιμασία του αγώνα σύμφωνα με τον Κ.Α.Π.

                                                 ΚΥΡΙΑΚΗ  10/12/2017

ΓΗΠΕΔΟ  ΕΡΓΟΤΕΛΗ                      ΩΡΑ 17.30            KANAΡΙΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ

(Αντί  ώρας 11.00)

ΓΗΠΕΔΟ  XEΡΣΟΝΗΣΟΥ                ΩΡΑ 11.00            ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΠΗΓΑΣΟΣ

(Αντί γηπέδου ANΩΠΟΛΗΣ και ώρα 15.00)».
Κατηγορίες: Β1 ΕΠΣΗ,ΔΙΑΓΟΡΑΣ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ